|  | 

Van idee tot geslaagd feest of evenement

Ook voor artiesten op besloten of privé feesten heeft Dobbelsteen Entertainment ruime ervaring. Zo blijft een surprise optreden ook tot de laatste seconde een verrassing.

U kunt bij ons alle bekende en minder bekende Nederlandse artiesten boeken. Daarnaast verzorgen wij ook de boekingen van zangers, zangeressen, coverbands, akoestische muziek, kid's entertainment, dj's, sprekers & presentatoren, drive in shows, themafeesten, animatie acts, noem maar op.


Ons aanbod en onze artiesten worden geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, enthousiasme en ervaring. Tevens is voor ons de wijze van omgang met elkaar en dus ook met u als klant van groot belang. Wij werken graag met professionele, sociale en gezellige vakmensen (artiesten/ acts) die ook met ons en zeker ook met u meedenken. (Wij werken dan ook enkel met professionals en mensen die hun vak verstaan en zich voor 100% inzetten.)

Wij hebben een zeer ruime keuze aan divers exclusief en professioneel entertainment dus voor ieder wat wils en voor ieder budget. Wij staan tevens garant voor de kwaliteit!

De tarieven die wij hanteren zijn absoluut reëel & zeer scherp. Vergelijk onze prijzen eens met andere aanbieders en u zult overtuigd zijn.

Contact

Dobbelsteen Entertainment
Klepperheide 21
6651KM Druten

+31 (0) 487 511224
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug!

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam en telefoonnummer