|  | 

Dobbelsteen Entertainment denkt goed na, omdat wij van mening zijn dat ieder evenement een unieke aanpak verdient. Graag laten we ons door u uitdagen om van een feest een onvergetelijk/spraakmakend evenement te maken. Wij willen uw boodschap of doelstelling op zodanige wijze verpakken dat er na afloop waar nog over nagepraat wordt. Na een korte kennismaking gaan wij naar de tekentafel en maken een passend en uniek voorstel waarin we rekening houden met een zeer breed scala factoren. Wij bieden u vrijblijvend en kosteloos een 1e voorstel aan.

Op verzoek regelen we niet alleen bepaalde onderdelen maar ook alles van A tot Z. Vanaf de eerste spade die in de grond gaat tot en met het opruimen van de laatste rotzooi/confetti. Door een ruime hoeveelheid ervaring en contacten kunnen wij niet alleen scherp offreren (calculeren) maar weten wij ook de meest mooie en gave spullen te vinden, zoals tenten, tijdelijk ruimtes, locaties, meubilair, inrichting, baren, personeel, servies, catering, licht, geluid, special effects, vloeren, planten, decor, garderobe of kluisjes, beveiliging en sfeerbeheerders, e.h.b.o., parkeerwachters etc. etc.

Organiseren kunnen anderen ook, maar juist de best passende oplossing en de creatieve inslag waarmee wij te werk gaan maken ons beter dan de rest.

Of het nu gaat om een gaaf uitje met en club mensen, een bedrijfsfeest, entertainment tijdens een beurs of in een winkelcentrum of een feest in de privésfeer, Dobbelsteen Entertainment maakt het uniek!

Contact

Dobbelsteen Entertainment
Klepperheide 21
6651KM Druten

+31 (0) 487 511224
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug!

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam en telefoonnummer