|  | 

Dobbelsteen Entertainment heeft een zeer ruime ervaring in het boeken en verzorgen van optredens van artiesten tegen altijd de gunstigste prijs. Omdat wij van menig zijn dat het simpel recht toe recht aan invliegen van artiesten voorbij is, hebben we de overtuiging dat een feest pas een geslaagd feest/evenement is als het de juiste doelstelling weet over te brengen en dat binnen uw budget. We maken het verschil door de meest geschikte invulling te geven aan uw doelstelling; we zijn het creatieve brein dat zorgt voor een spraakmakend effect.

We denken graag met u mee. En onderscheiden ons in het oplossen van uitdagingen en het tackelen van problemen. Bovendien biedt onze jarenlange ervaring en successen toegevoegde waarde, dat leidt tot originele ideeën passend bij uw doel en uw budget.

Er valt heel veel te boeken! Juist daarom is het van groot belang dat u de bomen nog door het bos ziet. Wij zijn graag u ogen in de zoektocht naar het juiste entertainment op de juiste plaats.

Voor ieder budget en passend bij u feest of opdracht leveren wij acteurs, animators zoals steltenlopers en typetjes etc. laat u verassen door onze goede ideeën en creatieve werkwijze.

Wist u dat entertainment heel goed is in te zetten om een boodschap onder de aandacht te brengen, de focus te leggen op een product of het opsteken van belangrijke informatie op een unieke en ludieke wijze.

Ook voor artiesten op besloten of privé feesten heeft Dobbelsteen Entertainment ruime ervaring. Zo blijft een surprise optreden ook tot de laatste seconde een verrassing.

U kunt bij ons alle bekende en minder bekende Nederlandse artiesten boeken. Daarnaast verzorgen wij ook de boekingen van zangers, zangeressen, coverbands, akoestische muziek, kid's entertainment, dj's, sprekers & presentatoren, drive in shows, themafeesten, animatie acts, noem maar op.

Dobbelsteen Entertainment begeleidt diverse acts & artiesten en behartigt hun algemene belangen, zo verzorgen wij al ruim 15 jaar het management voor het FEESTTEAM, deze act is bekroond met de titel 'beste feestact van Nederland' zij treden met succes op tijdens de allergrootste evenementen van Nederland & België. 


Contact

Dobbelsteen Entertainment
Klepperheide 21
6651KM Druten

+31 (0) 487 511224
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug!

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam en telefoonnummer